04 Februari, 2009

apa aku nak buat

help me pls..sekali speking landon lak..heheheheh...aku pening la macamna nak settel semua ni ek..sapa boleh tolong ni..mybf..mygf..help me bebeh...
aku tak nak dia la plssss..aku tak da ati lansung kat dia..adakah aku nak main-main kan perasaan dia lagi..owh tidak aku tak nak terjerat..tapi leh tak kalu kita ada ramai-ramai bf ek..
dosakah!!
playgirlkah!

aku dalam delima ni pls..ada carakah aku nak elak dari dia..uwaaa.
dah tak tertahan aku ngan perangai dia..
andai dia jodoh aku pun aku mintak simpang la..
aku takut aku tak bahagia ngan dia..tapi bahagia ka idak bukan dia tangan kita kan-kan.
apa harus aku buat...tolong bagi ideal...

Adakah anda bahagia bersama dia? Jika ya maka teruskanlah hubungan anda dan kekalkan kebahagiaan itu. Atau adakah hari-hari yang anda lalui bersama dia dipenuhi dengan tangisan? Jika ya maka tinggalkanlah cinta itu sebab cinta bukan untuk ditangisi tapi dinikmati. Sedarlah… jika cinta anda sekarang hanya mengundang air mata ia bakal berterusan jika anda berkahwin dengan dia sekali pun. Jangan mengharapkan si dia akan berubah setelah berkahwin. Hakikatnya ramai yang masih dengan perangai lama walaupun setelah berkahwin dan ramai juga yang menjadi semakin teruk setelah berkahwin.

*aku tak bahagia ngan dia..ya penuh dengan tangisan..aku nak tinggal tapi macamna cara dia.aku berharap dia berubah.tapi nampak gaya dia tak kan pernah berubah.sapa-sapa yang kenal DIA.rasa-rasa dia akan berubah kah.sebab dengan aku dia tak lagi berubah.patut tak aku tinggal dia dalam dia tengah bahagia ngan aku..walaupun aku derita.terima kasih sudi komen :)

0 dak cutes:

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998