22 Mac, 2010

[[suka suki la]]

terima kasih kepada pegomen tanpa nama.tapi rasanya u tak tau apa situasi n ceta betulnya.kalu nak ceta detail kali ni mmg mengaip kan orang2 tertentu tu.so apa yang i tulis.yang i tak puas ati ja.

ok dah biaq mereka dengan hal mereka.bosan nak buat apa ntah.nak mengarang kat blog ni macam tak da ideal.sebab..sebab..ada la.kang tulis payah lak..


nota gege: btl kata incik mucuk.salah orang nampk.salah diri sendiri simpan.

terima kasih sudi komen :)

2 dak cutes:

Adlina Husaini berkata...

salam, blog walking session =D
napa awak? ada orang marah2 ke kat awak neh?? tak sempat nak godek2 entry awak..just curious apa yang awak marah tu..

zita :p berkata...

wasalam..heheh..besa la kan idup ni.tak semua org suka kita kan..:)

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998