16 Februari, 2011

kami blogger utagha

Assalamualaikum....



Kepada blogger sama ada berasal dari Utara iaitu 4 negeri utama di Utara, Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Perak, ataupun study dan kerja di sini,

GKSB sedang berusaha untuk mengumpulkan blogger-blogger yang berada di utara ini.
Tujuannya adalah supaya satu hari nanti, mungkin kita boleh anjurkan Gathering Blogger Utara untuk kali kedua insyaallah.
Sebelum ni mungkin ramai yang terlepas untuk Join Gathering Blogger Utara yang GKSB anjurkan di Alor Star.
Oleh itu dalam usaha untuk mengumpulkan blogger dari utara, GKSB nak Ampa buat 1 entry bertajuk "KAMI BLOGGER UTAGHA" dan letakkan banner di bawah ni serta linkkan ke blog GKSB.
untuk maklumat lanjut sila klik baner :)

cheq asal utagha asal KEDAH mari haha.mak ayah memang kedah mari gak.tak dak import2 noh heee..dari kecik sampai laa ni cheq duk kedah.. bak kata cik zai a.k.a kak bit bakal kawin orang utagha gak.dekat ja hahaha.orang kata apa minyak moto pun xdan nak habis la..


jom la sapa2 org utagha mai la join :)


terima kasih sudi komen :)

11 dak cutes:

Cik Z@i Pen@nG berkata...

uik...k.bitt plak terbabit sm

azita berkata...

@Cik Z@i Pen@nG

kak bit hahah :p

nOah berkata...

assalamualaikum

kalau bekas pelajar dekat utara boleh tak??ngehh3

azita berkata...

@nOah
wasalam...
blh ja meh la join hehehe

edda(",) berkata...

saya mahu join!!=)

azita berkata...

@edda(",)

jom la kita meramai kan :)

Cik Wanie berkata...

wah mcm best jer,
nak join jugaklah mcm nie,
hihihihii:)

azita berkata...

@Cik Wanie

akak jom la join hehehe best tu as ja kan :p

chii berkata...

chii bukan org utara..tp ramai kwn dr utara :p

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

makaseh join =)

azita berkata...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr

sama2 cik gksb

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998