11 Jun, 2012

radom ceta

Assalamualaikum....


isnin 28 mei dalam kol 3 lebih mak col ..

mak: pakngah masuk wad makcik kata tak sedaq..balik keja mai kot ni kita p sat
aku: aaa nanti tanya abg laki dulu bla bla..nah tapi rasa boleh p mak siap la kol 5 cek p nah
mak: ok

berulang la kami laki bini dengan mak hari-hari lepas kerja.ayah kak adik abg kak ipaq anak-anak pun jadi pengunjung setia wad kecemasan hospital sultanah bahiyah..

lepas lebih tiga hari kat zone merah kami dapat col pakngah dah pindah naik wad sebab zone merah full.so rutin sama cuma kena capat dari selalu sebab bila naik wad ada time melawat dia.hari-hari kami penuh kat wab3b dengan sepupu makcik apa semua.sedih memang sedih sebab doctor dah pesan jangan biar pakngah pengsan untuk kali ketiga.doc cakap 50/50 sila bersedia segala kemungkin yang bakal terjadi.kami hanya mampu berdoa dah terus berharap.


ahad 3 jun kami macam selalu pengunjung wab 3b.makcik ngan sepupu-sepupu semua ada. cukup time melawat kami kuaq tapi hati mak n aku dah tak sedap tapi kami pikir yang baik2 kuasa allah tak siapa tau apa yang tertulis.

isnin 4 jun aku dapat col dari along memang aku terus terpikir pakngah.rupanya betul pakngah .dia dijemput ilahi pada hari 42 arwah tok tinggal kan kami dan lagi 1o ari besday dia masih terasa dah kami kehilangan dia :( .

semoga pakngah dah tok tenang di sana.hanya doa kami kirim kan..
hamid bin man dan kecik binti din
al-fatihah

terima kasih sudi komen :)

0 dak cutes:

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998