08 Januari, 2018

Assalamualaikum....

lama betul tak bersiaran dalam blog kesayangan ni ha. dulu bertiga kan sekarang dah berempat..ada yang tanya bakal berlima ka belum lagi kot..hihi..besarkan yang ada dulu..


                 perkenalkan anak dara saya.nur awna faheela. satu tahun 7bulan dah. Dari berdua dulu sekarang anak dah dua. Macam tak caya pulak  kan.. kelahiran dia yang mudah. Tanpa sakit yang lama allhamdulillah rezeki..


                 
                                           nur awna faheela           


terima kasih sudi komen :)

0 dak cutes:

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998