04 Mei, 2009

[[Sebening rindu]]


apa yang sebening keh3
Nila nobel yang aku dapat adiah dak laut

Sebening rindu

Perita rasa hati bila orang yamg disayangi pergi jauh meninggalkan segala-galanya di muka bumi. Di mana kasih,sayang,rindu dan cinta bila kesemuanya tiada kesampaian? Tetapi,kenapa perasaan itu tidak mahu pergi sedangkan insan lain yang sudi bertapak di hati?
NAZATUL:: gadis pujaan dua jejaka. Antara kamarul dan fizal, dia hanya mendambakan cinta kepada yang satu. Namun, mampukah penyakit yang ditanggungnya itu membahagikan si dia?
KAMAUL:: cita-citanya untuk memiliki gadis itu terlalu tinggi. Namun, tututan tugas dan kelurga menggamit kesabaranya. Dia masih menggengam satu harapan untuk memastikan cintanya tetap mekar.
FAIZAL:: punya karisma yang tinggi dalam kejaya. Status “metrosexsual guy” yang
dipegangnya memungkinkan dia mendapat apa sahaja yang diingin. Perangai anehnya merentap jiwa insan yang amat menyangginya.
IRYANTI:: gadis seberang yang tabah mengharungi liku-liku perjalanan hidupnya. Mencintai dan dicintai itulah yang sangat diimpikan. Dia bersyukur masih ada yang sudi mengisi ruang di hatinya. Namun, mengapa saat-saat akhir hidupnya,baru dia merasai kebahagian itu?
“CINTAILAH DIA YANG MENYAYANGI DIRIMU”


ada lagi 1 la..tapi aku mcm malas.nanti aku rajin aku taip lagi..hehehe

terima kasih sudi komen :)

0 dak cutes:

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998