03 Januari, 2010

[[aku kembali?]]



salam semua.lama betoi tak ketuk keyboard kan.time servis tak sempat.
la dah ada banyak masa..masa nak men farm pun byk..ngeee.kira nak men game apa pun bleh dah..ek..
tapi time servis tu ramai2.ni dah kena duk srg2 rasa sunyi la plak.




tapi aku tak da la sunyi sbb..hehe sbb ada incik mucuk aku duk melayan
awek dia yang weng2 skit ni..skit sjok.tak byak kan incik mucuk? sila anguk k..huhu.
ok tu ja kot..layan pic ni hehehe curi dari blog irah a.k.a sob..
jgn marah na


ketua yang sentiasa buli kami hat bju hijau tu 

 awt nmpk aku mcm bini org kuang2
 
mcm kak misi ja.haha sob :p













cik puan yang tak pandai nak cucuk2 :)


model keta
 
nmpk mcm cuby skit kan?
 
nad yg selalu pulun.awt aku nmpk mcm xlarat ja.



terima kasih sudi komen :)

3 dak cutes:

AnakJati berkata...

Selamat Tahun Baru 2010.
Apa azam tahun nie ek?
ikikiki

CIK ZAI berkata...

tu la...dh lama mhilangkn diri..ingat p mn la adik nih

acik_cute :p berkata...

kande azam nak tawen.muahaha.tipu2
kak bit:ada bz ja ari tu ni dah ok dah

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998