27 Februari, 2010

::RUTIN BULANAN::

salam semua..hoho.tajuk tak boleh belah.apa rutin bulanan aku.
.
.
.
.
.
.

v

 
tetiba bulan wajib :)

 nyum2 :p

lepas agenda wajib kfc tu terus ke agenda wajib ke2.agak-agak korang apa ek?yea..yeaa..betol heheh..wayang time la tapi owh kol 7 lebih baru start.
"nak p mana ni lambat lagi"
"ntah tak tau la agak2?"
"main bowling nak"
"tak mo malu aaa.tak pandai main lorr"bajet malu ja aku ni..




 incik mucuk yang pening melayan bini awek dia yang sorang ni ...

 apa motif tah aku amik pic macam ni
 masuk duk seringit boleh?heheh
tu dialong incik mucuk :)
 
 hoho(aku sungguh tembam weyy)

 pas merapu jalan tekan2 duit blur tak tahu nak p mana.incik mucuk ajak balik aneka duk ja kat mana2..
sekali aku dipaksa tak kira main jugak.jomm..main apa owh sila jangan pikir bukan-bukan ok.main BOWLING la..tak pandai tapi belasah la dah orang ajak gak kan..


 
incik mucuk yang ada skil :p


wewittt..


 
 aku baling tah apa2
segan gila wehh.ada geng laki 4 orang tepi tu.aku dah la asyik baling masuk longkang ja.haha.tapi belasah la..best plak main ni mula2 tu ja macam blur nak baling macam mana la ni.owh malu.lepas dah ok baling masuk longkang pun buat tak tau ja.ngeee..saya yang sangat malu.konon-konon..kuang2....
  
fokus kat mna la laki incik mucuk aku ni
  
kami main sorang 1 game ja..tak cukup masa dah dekat dah time nak tengok wayang tu..peluh gak la walaupun 1 game.nanti gaji kita main g ek? 2 game plak..heheh.gila tamak owhh..setel semua jomm tengok wayang :))


muka awek yang senang ati sebab dapat apa ja dia nak.ya la nak p mana cakap ja.incik mucuk akan cuba buat terbaik untuk awek tersayang hehe..

Kita sering nampak derita hari ini, tapi kita jarang ingat kebahagiaan untuk esok hari, jadi belajar lah untuk menghargai apa yg kita miliki hari ini



nota gege: tq tu incik mucuk..sayang sangat.sila jgn muntak k..muahahah


terima kasih sudi komen :)

4 dak cutes:

Cik Z@i Pen@nG berkata...

amboi3...sakan depa laki bini neh...bl la nk bnasik minyak tu yek..tettttt....

zita :p berkata...

ekeke.kak bit yg tu kena incik asyrap jawab hehehe

eirah berkata...

syok aih men boling...nk ikut gak nnt...leh dak...

zita :p berkata...

blh aih..jom nnti kita p

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998