29 September, 2010

|| biar betul ||


sapa yang view aku dari united.iran lagi wah2..kagum disitu keke..dan last sekali layan gambar budak tecik ini



nota gege; bila nak dapat macam ni kan incik mucuk!

terima kasih sudi komen :)

6 dak cutes:

aibaks berkata...

wa... dari iran tuh.. mesti best.. npe la die tak shout ke? leh wat kawan.. ehe..

cik zita berkata...

@aibaks

tu la sapa ntah kalu tngal link boleh cek sapa kan :)

Adlina Husaini berkata...

cik zita tukar header baru yer ^_^

cik zita berkata...

@Adlina Husaini

hehe sja x da keja

Miss Annaz berkata...

ada gak pengunjung dr negara luar..
tp tah siapa entah...

dark r0se berkata...

bak kate saida~ ok la tu~ hehe:P tahniah kak~ km slm dak cute tu~:P

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998