05 November, 2010

|| banjir ||

Assalamualaikum....
selamat pagi..happy deepavali :)
baru nak update sebab streamyx kat umah tak buleh nak guna.tak tau sama ada line sebab banjir.tapi umah incik kat changlun buleh pelik gak.nak report lupa plak.tskk..layan gambar banjir..






ari petama dlm uum


jalan pauh nak p umah abg



makcik ni berani ok.


heheh macam yb ja lawat kawasan









kampung darat

















terima kasih sudi komen :)

1 dak cutes:

Adlina Husaini berkata...

jitra teruk gak kan..sian kat parents ina, air sampai kat siling

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998