06 Disember, 2010

|| tak habis-habis nak benda free ja||

Assalamualaikum....

+6285342566504

ni p'cik guna kad orng.tolng isikan p'cik top up RM30 di number baru p'cik ni nom dia 0128132863.pasal p'cik ada kes di blai polis..

pakcik i pun org yang tolong topup kan tapi bukan cari macam ni la..i xda duit nak topup pakcik la..hahaha :p..pakcik duk la terus kat balai polis tu k..:p

terima kasih sudi komen :)

4 dak cutes:

Murni berkata...

ambOi2 hebat sunggOh pOk cik tuh..

cik zita berkata...

@Murni

yngg haha tu la dapat mse mcm tu.nak benda free ja tau..ingt senang kot nak cari duit noh..

ASaDa RyutaRo berkata...

hahaha.. entah sape la yg rajin sangat bermeses ngn org cam ni. dia meses ramai2 orang tu, entah dapat ke tidak ea?

rasanya lagi elok klu dia mesej, minta elok2.. mungkin ade yang baik hati share crdt ngn dia. ke cmna?

cik zita berkata...

@ASaDa RyutaRo

tu la pasal.ramai dah dapat msg mcmni..

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998