14 April, 2011

nak wangi meh tengok sini

STICKY POST ENTRY. PLEASE SCROLL DOWN TO READ MY NEW ENTRY. THANKS !
kami ada minyak wangi original and Grade AA perfumes..
nak beli minyak wangi tapi tak tau nak contact sapa meh sini :) nak bagi hadiah semua boleh :p pilih yang mana nak pas dah berkenan email : acik85@gmail.com
price:RM65.oo-including postage
nak tengok banyak lagi fb

Girls Perfume





















Boys Perfume

email : acik85@gmail.com
price:RM65.oo-including postage





terima kasih sudi komen :)

1 dak cutes:

pRiNCe berkata...

blog yg cntik...entry pun bgus2...:)..suke blog ni..salam perkenalan ye..:)

" korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

berminat ?? klik link di bawah ni..:)

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!
[ Politik ] Nak Topup Pun Kena Cukai 6 % Kew ?

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998