14 April, 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI

Assalamualaikum....



jom join ramai2.nak join klik baner ok :)

terima kasih sudi komen :)

22 dak cutes:

axelida berkata...

datang gegar dari BA & terus klik butang FOLLOW tu ;p

akutetapaku.com berkata...

gegar...gegar..gegar!!!!!

singgah2 d sini ek http://akutetapaku85.blogspot.com/

Shaherah berkata...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..
Shera dari kumpulan 2 (no.41), datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

Rusydan Ashaari berkata...

singgah sini dari blog ben ashaari..
keep update ur blog k !!
salam kenal

cik riffa :) berkata...

singgah sebentar menggegar blog ni!
jom singgah blog kte pulak ;D

recent post;
golgi apparatus buat hal ke?

top post;

Anwar hadi :)

nafsu tak terkawal

terbaik untukku

Nana berkata...

salam gegar cni. kump 2 no 4 :)

Fauzie Jasmani berkata...

Singgah gegar sini..salam kenal..nak follow boleh?

Latest Entry : RM5000 untuk dimenangi dengan Cheapskate? Wow!

Raihanah Hanis berkata...

singgah & Follow blog u ..follow me back k :)

anismelon berkata...

salam..singgah gegar kt sini..dari kump 2 no56..:)..salam perkenalan..follow kamoo..

frhna ! berkata...

terjah dri segmen bro ben . kump 1 num 51 :) salam kenal . dtg singgah ma blog ^^

fazhana berkata...

slm prknln!! terjah dri blog incik ben!!

nadiemsharmz berkata...

salam....mai gegaq cni....saya grup 2-no 94....lalallala

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...

Mak Dara datang menerjahhh... suka tak.. suka tak.. suka tak... hahahaha =)

Lulu caldina berkata...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

Arol Mubin berkata...

Salam perkenalan daripada Arol Mubin. :) Jom jenguk blog Arol nak? [BLOG AROL MUBIN]

fienaz berkata...

jalan jauh-jauh, akhirnyer berenti kat R&R sini...(^_^)

salam perkenalan dari blog 2...

iemah berkata...

bommmmmmmmmmmmmmm sini

salam ukhwah

follow kamu

LUNA LANUN berkata...

i'm ur 176th follower... follow dr SSEGNMEN BEN ASHAARI GEGAR LAGI... :)

fRaMe+LenSeS berkata...

Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam singgah dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

Mai melawat Si Busuk

Anak Ulu Cheka berkata...

assalam kasik gegar dari geng 9

Segmen : BEN ASHAARI GEGAR LAGI

Cik Misi berkata...

Salam gegar dari segmen Ben Ashaari..
jom jengguk bLog CikMisi sambil tu join la churpchurp & says.my

Ly_Tulip berkata...

SALAM GEGARAN: Satu Hari 100 Blogs... Menyambong gegaran.. Semalam kumpulan 1 telah berjaya sy tawan.. Rini nak sambong gegaran tok kumpulan 2 plak... Hehe... Kalo free meh la lawat.. :)

*Peace* :)

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998