12 April, 2011

kbu best

Assalamualaikum....

ceta dah lama geng2 kbu semua dah post aku ja baru nak ceta buat macamana laptop rosak tskkk..sapa nak derma laptop 1 plsss.tapi ni dah ok dah kalu dak xdak la n3 baru malas nak karang time keja men game ja :p. layan gambar



malu g tak kenal sapa hehehe












sempoi ja kan hahaha periuk nasi tu pegang

nota gege: pas ni kalu ada nak join lak kawin pun blh join kot hahaha :p

terima kasih sudi komen :)

2 dak cutes:

Cik Z@i Pen@nG berkata...

jeles...jeles...jeles...

azita berkata...

@Cik Z@i Pen@nG

hehehe kak bit syok o0o0.kbit pun selalu kuaq ngan depa..kalu jumpa kbit lagi best no

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998